chapelet مسابقه مهرداد مسابقه پیروزی

chapelet: مسابقه مهرداد مسابقه پیروزی مصدومیت الاهلی قطر الشحانیه امیرکاپ قطر

گت بلاگز اخبار پزشکی 88 درصد خوراکی‌های ساخته شده است جهت کودکان مضر هستند

به گزارش فارس به نقل از دیلی میل، مطالعات صورت گرفته نشان می دهد، بیش از 88 درصد خوراکی های ساخته شده است جهت کودکان مضر هستند.

88 درصد خوراکی‌های ساخته شده است جهت کودکان مضر هستند

88 درصد خوراکی های ساخته شده است جهت کودکان مضر هستند

عبارات مهم : تصویر

به گزارش فارس به نقل از دیلی میل، مطالعات صورت گرفته نشان می دهد، بیش از 88 درصد خوراکی های ساخته شده است جهت کودکان مضر هستند.

88 درصد خوراکی‌های ساخته شده است جهت کودکان مضر هستند

چارلین الیوت، محقق بهداشت کودکان در دانشگاه کلگری در کانادا، می گوید: نشانه از غذاهای فرآوری شده است جهت کودکان، تضعیف تغذیه آنها هست.

مطالعات نشان داده هست، خوراکی های کودکان یا دارای گلوتن است یا فاقد آن، ولی همراه با مجموعه کاملی از قند و شکر و چربی هست.

به گزارش فارس به نقل از دیلی میل، مطالعات صورت گرفته نشان می دهد، بیش از 88 درصد خوراکی های ساخته شده است جهت کودکان مضر هستند.

گلوتن از خانواده ی پروتئین هاست که در غلاتی مانند گندم، چاودار، املای و جو یافت می شود.

این روزها بین محققین بحثی بر سر بافایده یا مضر بودن گلوتن صورت گرفته هست؛ بسیاری ادعا می کنند که گلوتن کاملا بی خطر است.

از طرف دیگر، بعضی از کارشناسان سلامت بر این باورند که گلوتن جهت بسیاری از افراد مضر هست؛ این درحالیست یک نظرسنجی تازه نشان می دهد که بیش از 30 درصد آمریکایی ها به طور جدی تلاش می کنند از خوردن گلوتن پرهیز کنند.

88 درصد خوراکی‌های ساخته شده است جهت کودکان مضر هستند

حدود 1 درصد مردم دنیا به علت مبتلا شدن به بیماری سلیاک به گلوتن حساسیت دارند؛ بیماری سلیاک عبارت از نوعی تصویر العمل ایمنی غیرطبیعی به گلیادین نسبتاً هضم شده است است.

این بیماری به میزان شدت های مختلفی در تمام مصرف کنندگان گندم در دنیا رخ می دهد؛ مصرف و استنشاق گلوتن نیز موجب بعضی تصویر العمل هایی آلرژیک و آسیب های عصبی می گردد.

به گزارش فارس به نقل از دیلی میل، مطالعات صورت گرفته نشان می دهد، بیش از 88 درصد خوراکی های ساخته شده است جهت کودکان مضر هستند.

در انسان ها حساسیت به گلوتن زیاد دیده شده است است.

محققان تأکید می کنند، هله هوله های فاقد گلوتن به هر حال مواد غذایی بی ارزشی هستند؛ 88 درصد از مواد غذایی بسته بندی شده است بدون گلوتن جهت فرزند ها دارای کیفیت غذای کمتری هست؛ لیکن آنها مشمول بر شکر، نمک، چربی اشباع شده است و اسیدهای چرب ترانس چرب هستند.

88 درصد خوراکی‌های ساخته شده است جهت کودکان مضر هستند

واژه های کلیدی: تصویر | بیماری | خوراکی | کودکان | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog